Om Mig

 

Mit navn er Jenny. Jeg er 55 år og kommer oprindeligt fra Thailand. I Thailand har jeg 3 voksne børn. 2 drenge og en pige. Da mine børn nu er voksne og flyttet fra reden, har jeg valgt at tage til Danmark, for at starte min forretning op i Svendborg. Jeg har boet i Danmark i 1 år og er igang med at lære dansk.
Jeg er uddannet i permanent makeup for 18 år siden og har således en del års erfaring Jeg blev uddannet i Bangkok og har løbende holdt mig opdateret med de sidste nye teknikker indenfor faget.
Jeg har haft egen klinik i Rayoung i 4 år.
Jeg åbnede herefter egen klinik i Chon Buri (5 år) og i Pattaya (6 år).
Alle tre steder samarbejdede jeg med plastikkirurgiske klinikker.
Jeg har nu værret 3 år i Svendborg.
Udover en uddannelse indenfor permanent makeup, er jeg også uddannet indenfor massage. Jeg har her 10 års erfaring.
Jeg har, for at specialisere mig yderligere, og kunne give mine kunder en mere helhedsorienteret behandling, specialiseret mig i korrigering af knogler. Sommetider kan knoglerne sidde forkert, grundet spændte muskler. Disse korrigere jeg, og løsner op, ved hjælp af bestemte tryk på specifikke steder omkring knoglen. Det minder mest om, hvad man i danmark kender som kiropraktik.
* For en god ordens skyld, skal jeg gøre opmærksom på, og understrege, at der ikke bliver givet sexuelle ydelser eller lignende og, at kunder der alligevel “prøver lykken” vil blive bedt om, at forlade klinikken med det samme og herefter ikke er velkommen mere.