Mit navn er Jenny. Jeg er 51 år og kommer oprindeligt fra Thailand. I Thailand har jeg 3 voksne børn. 2 drenge og en pige. Da mine børn nu er voksne og flyttet fra reden, har jeg valgt at tage til Danmark, for at starte min forretning op i Svendborg.

Jeg har boet i Danmark i 5 år og er igang med at lære dansk.

Om Jenny

Mit navn er Jenny. Jeg er 56 år og kommer oprindeligt fra Thailand. I Thailand har jeg 3 voksne børn, efter de er  fløjet fra reden har jeg valgt at tage til Danmark for at have min forretning i Svendborg, jeg har nu boet i Danmark i 5 år.

Jeg er uddannet i permanent makeup for 20 år siden og har løbende efteruddannet mig med teknikker indenfor faget, øjenbryn, eyeliner, læber, det seneste er tatovering af hovedbunden for at få håret til at se fyldigere ud (mest hos mænd)

Jeg har haft egen klinik i Pattaya og Rayoung i 15 år begge steder har jeg haft samarbejde med plastikkirurgiske klinikker.

Udover permanent makeup er jeg også uddannet indenfor massage. Jeg har her 15 års erfaring og kan tilbyde traditionel Thai massage samt olie massage, jeg har efteruddannet mig i at kunne give massage i mave og underliv.

Hos mig kan du også få lavet eyelash extensions, klippet hår og få renset din hud.

For en god ordens skyld skal jeg gøre opmærksom på og understrege at der ikke bliver givet sexuelle ydelser eller lignede.