Massage

Jeg tilbyder forskellige slags massager:

Traditionel Thai massage, hvor jeg arbejder med både muskler og led og kommer godt i dybden.

Oliemassage. Her er der mere tale om wellnes nyd det, nyd det, nyd det, nyd det

Thai hammer massage: har du muskler, der er meget hårde og trænger til at blive løsnet op, så bruger jeg en speciel thailandsk teknik.

Ansigstmassage: Ved ansigtsmassage bliver de mange muskler i ansigtet løsnet op. Det giver en bedre blodcirkulation. Lymfesystemet påvirkes ligeledes positivt. Urenheder i huden kan derfor lettere transporteres væk, og din hud kan se sundere ud.

Som supplement kan du få en behandling med en særlig creme, som har lignende effekt som botox. Din hud vil blive mindre slap, og eventuelle rynker kan blive strammet op. Jo flere behandlinger, des færre rynker.

Mavemassage

Maven, tarmsystem, lever og nyrer er en meget vigtig del af din krop. At holde disse i god form er vigtigt for at undgå sygdomme og holde kroppen i god balance.

Maven: Her arbejder jeg på muskulaturen omkring dit bindevæv, mavesækken, lever, nyrer og tarmsystem. Jeg masserer meget dybt med skiftevis med varme sten og mine hænder. Det er for at løsne op for dine muskler.

Formålet er at lette blodomløbet i dine organer og lette din afføring. Det er også godt mod forhøjet blodtryk. Massagen kan have en positiv effekt på din fedtforbrænding.

Underlivet: Her arbejder jeg også med muskulaturen omkring dine urinveje. Igen er det for at lette blodomløbet og din urins vej ud.

Formålet: når man bliver ældre, bliver musklerne mere slappe, og det er vigtigt at træne dem. Efter graviditeter ligger livmoderen lavt og kan presse på underlivet og forstyrre din menstruation.

En aftale om massage af urin vejen kræver, at vi har en samtale (gerne på engelsk), inden massagen kan udføres. Din partner er velkommen til at være med til samtalen. Så ved I begge, hvad der sker under massagen.

For at du får mest muligt ud af massagen, er det vigtigt, at du slapper af og samarbejder med mig: Du tager en dyb indånding, og jeg trykker, når du puster ud. Det lader mig massere dybt i din mave.

Mange har ikke prøvet mavemassage før. Vi har en lang tradition for mave massage i Thailand, så der er ikke noget at være nervøs for.

Det er ikke unormalt, at der kan komme en lille bøvs eller prut undervejs, det er helt ok.

Book en behandling