Permanent makeup

Hvad er permanent make up?
Det er en tattoveringsform, hvor farven ikke bliver lagt så dybt i huden. Den vil derfor falme over tid, Jeg bruger kun naturfarver. Du kan få lavet øjenbryn, eyeliner og lipliner

Hvordan lægger jeg permanent make up?
En uge før behandlingen skal du stoppe med solbadning og hudpleje. Du må ikke drikke alkohol 12 timer før og 12 timer efter behandlingen. Først tegner jeg dine bryn op med den stil og farve, du vil have. Derefter får du en bedøvende creme på, og tatoveringen påbegyndes. Jeg holder en pause, hvis det er nødvendigt

Hvordan passer du på permanent make up?
Vask dit ansigt, dog ikke dine øjenbryn. Brug cremen som du har fået af mig. 2 uger efter behandlingen må du ikke få laserbehandling, gå i sauna, dykke i svømmehallen/havet eller tage solbadning. Det vil ikke fremhæve farven.

Hvornår falder såret af?
Såret vil falde af 3-7 dage efter behandlingen. Det vil klø lidt, så krads ikke i øjenbrynene med dine negle, da det kan ødelægge farven. Brug i stedet et blødt stykke stof.

Hvad gør jeg efter behandlingen?
Brug ikke varmt vand til vask af ansigtet i en uge efter behandlingen. De første 2 uger efter behandlingen vil du ikke se farven så tydeligt. Der går ca. 4 uger før farven rigtigt træder frem.

Er én behandling nok?
Efter 4-5 uger vil det være nødvendigt med en ekstra behandling for at sikre, at brynene er fine. Du kan barbere en smule for at holde den pæne linje. Tegn gerne dine bryn op, som du kan lide dem, før du kommer. Så er det nemmere for mig at se, hvad du vil have.

Holder farven for evig?
Farven i dine øjenbryn vil holde ca. 1,5 til 3 år.

Må jeg gå i svømmehallen?
Svømning og varmt vand i ansigtet kan få farven til at forsvinde hurtigt.
Efter behandlingen kan du arbejde med dine bryn, som du har lyst til. Du kan stadigvæk med make up ændre på form, farve og stil.

Book en behandling