Massage

jeg tilbyder forskellige slags massage.
Traditionel Thai massage, hvor jeg arbejder med både muskler og led og kommer godt i dybden.
Oliemassage, her er der mere tale om wellnes nyd det, nyd det, nyd det, nyd det
Thai hammer massage, har du muskler der er meget hårde og trænger til at blive løsnet op så bruger jeg en speciel Thailandsk teknik.
Udover disse tilbyder jeg også specielle ansigstmassager.

 

 Mave massage med varme sten

Maven, tarmsystem, lever og nyrer er en meget vigtig del af din krop, at holde disse i god form er vigtigt for din krop, for at undgå sygdomme og holde kroppen i god balance.

Maven: Her arbejder jeg på muskulaturen omkring dit bindevæv, mavesækken, lever, nyrer og dit tarmsystem, Jeg masserer meget dybt med skiftevis med varme sten og mine hænder, det er for at løsne op for dine muskler.

Formålet er at lette blodomløbet i dine organer og lette din afføring, det er også godt mod forhøjet blodtryk, massagen vil også have en positiv effekt på din fedtforbrænding.

Underlivet: Her er arbejder jeg også med muskulaturen, men omkring dine urinveje igen er det for at lette blodomløbet og din urins vej ud.

Formålet: når man bliver ældre bliver musklerne mere slappe og det er vigtigt at træne dem. Efter graviditeter ligger livmoderen lavt og kan presse på dine urinveje og forstyrre din menstruation.

En aftale om massage af urin vejen kræver at vi har en samtale (gerne på engelsk) inden massagen kan udføres, din partner velkommen til at være med til samtalen, så ved i begge hvad der sker under massagen.
For at du får mest muligt ud af massagen er det vigtigt at du slapper af og samarbejder med mig, du tager en dyb indånding og jeg trykker når du puster ud det lader mig massere dybt i din mave.
Mange har ikke prøvet mave massage før, vi har en lang tradition for mave massage i Thailand så der er ikke noget at være nervøs for.
Det er ikke unormalt at der kan komme en lille bøvs eller prut undervejs, det er helt ok.

Smerte

Regelmæssig massage, hvor der bliver løsnet op for stive muskler, og hvor blodcirkulationen bliver stimuleret kan lette smerter fra for eksempel sportsskader, hovedpine og gigt, hvilket kan reducere forbruget af smertestillende medicin.

 

Blodtryk

Massage kan have en positiv effekt på blodtrykket.Regelmæssig massage kunne sænke blodtrykket hos patienter med forhøjet blodtryk.

 

Stress, angst og depression

Når det kommer til at bekæmpe stress, angst og depression kan en jævnlig massage også have en effekt. Massage virker lindrende på angst og depression

 

Hvad sker der med musklerne

Massage påvirker musklerne og efterlader dem mere afslappede. Den frigør enzymer som histamin og skaber en lokal varme, begge dele effekter, der får kapillærerne, musklernes små blodkar, til at åbne sig, så blodgennemstrømningen stiger. Det giver musklerne mere ilt og næring at arbejde med.

Hvad sker der med dit bindevæv ?

Bindevævet er depot for blandt andet affaldsstoffer og fedt. Det består af især kollagen og elastin, hvilket gør det mere stift end muskelvæv. En dyb bindevævsmassage kan dog blødgøre vævet, og den øgede blodgennemstrømning vil fjerne affaldsstoffer og efterlade bindevævet lettere, renere og mere smidigt.

 

 

 Onlinebooking Her