Massage

jeg tilbyder forskellige slags massage.
Traditionel Thai massage, hvor jeg arbejder med både muskler og led og kommer godt i dybden.
Oliemassage, her er der mere tale om wellnes nyd det, nyd det, nyd det, nyd det
Thai hammer massage, har du muskler der er meget hårde og trænger til at blive løsnet op så bruger jeg en speciel Thailandsk teknik.
Udover disse tilbyder jeg også specielle ansigstmassager.

 
 

Smerte

Regelmæssig massage, hvor der bliver løsnet op for stive muskler, og hvor blodcirkulationen bliver stimuleret kan lette smerter fra for eksempel sportsskader, hovedpine og gigt, hvilket kan reducere forbruget af smertestillende medicin.

 
 

Blodtryk

Massage kan have en positiv effekt på blodtrykket.Regelmæssig massage kunne sænke blodtrykket hos patienter med forhøjet blodtryk.

 
 

Stress, angst og depression

Når det kommer til at bekæmpe stress, angst og depression kan en jævnlig massage også have en effekt. Massage virker lindrende på angst og depression

 
 

Hvad sker der med musklerne

Massage påvirker musklerne og efterlader dem mere afslappede. Den frigør enzymer som histamin og skaber en lokal varme, begge dele effekter, der får kapillærerne, musklernes små blodkar, til at åbne sig, så blodgennemstrømningen stiger. Det giver musklerne mere ilt og næring at arbejde med.
 
 

Hvad sker der med dit bindevæv ?

Bindevævet er depot for blandt andet affaldsstoffer og fedt. Det består af især kollagen og elastin, hvilket gør det mere stift end muskelvæv. En dyb bindevævsmassage kan dog blødgøre vævet, og den øgede blodgennemstrømning vil fjerne affaldsstoffer og efterlade bindevævet lettere, renere og mere smidigt.

 

 

 Onlinebooking Her